Susisiekite su mumis: +370 676 42544

Navigacija

MIŠINIAI DUONAI

MIŠINIAI DUONAI FUTBOLAS
Daugiagrūdis mišinys.
Išsami informacija apie produktą.
 
Sudėtis: avižiniai dribsniai, rugių dribsniai, gliaudytos saulėgrąžos.
Dozavimas: 40,00% miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 
 
SVOGŪNŲ MIŠINYS
Sausas mišinys kepimui. Koncentratas yra skirtas kepti kvietinę ir mišrią duoną, suteikia skrudintų svogūnų skonį.
Išsami informacija apie produktą.

Sudėtis: kvietiniai miltai, skrudinti svogūnai (12%), išrūgos, druska, rugių salyklas, cukrus, lecitinas - emulsiklis, cukrus, miltų apdorojimo medžiagos: fermentai, askorbo rūgštis E 300.
Dozavimas: 10 kg mišinio/ 10 kg miltų.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


  
MOLIŪGAS
Sausas mišinys kepimui.
Išsami informacija apie produktą.

Sudėtis: kvietiniai miltai, skaldytos sojos (20%), moliūgų sėklos (7%), druska, rugių salyklo milteliai, emulsiklis E472e, cukrus, sojos miltai, miltų apdorojimo medžiagos: askorbo rūgštis, fermentai (kviečiai).
Dozavimas: 10 kg mišinio/ 10 kg miltų.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 
KARALIAUS DUONA
Sausas mišinys skirtas gaminti mišrią duoną su  natūraliu rugių raugu ir įvairiais grūdais.
Išsami informacija apie produktą.
 
Sudėtis: ruginiai miltai, kvietiniai miltai, saulėgrąžos, sojos miltai, kukurūzų kruopos, linų sėmenys, druska, sausas natūralus rugių raugas, emulgatorius E472e, askorbo rūgštis E 300, sojos miltai, fermentai.
Dozavimas: 10 kg mišinio/ 10 kg miltų.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 

MILŽINŲ
Daugiagrūdis mišinys susidedantis iš dvylikos komponentų, turintis daug maistingųjų medžiagų, gaminiams suteikia puikų skonį. Išsami informacija apie produktą.

Sudėtis: avižų grūdai, kviečiai, rugiai, susmulkinti miežiai, kviečių sėlenos, skaldytos sojos, susmulkintos kukurūzų kruopos, saulėgrąžos, linų sėmenys, ruginis salyklas, miežių salyklas, avižiniai dribsniai.
Dozavimas: 25,00 % miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 

KONCENTRATAS ŽOLELĖ
Sausas mišinys kepimui. Skirtas gaminti kvietinę-ruginę duoną su įvairiomis žolelėmis ir grūdais.
Išsami informacija apie produktą.
 
Sudėtis: miltai (kvietiniai, ruginiai), saulėgrąžos, sezamas, linų sėmenys, druska, rūgštikliai (kvietiniai miltai, sausas citrinų sulčių koncentratas, ruginiai miltai), raudonėliai, Provanso žolės, kalendra, krapai, svogūnai, česnakai, bazilikas, cukrus, lecitinas - emulsiklis, miltų apdorojimo priemonės: fermentai ir askorbo rūgštis.
Dozavimas: 1000 g mišinio "žolelė", 1000 g kvietinių miltų, 60 g mielių, 1200 g vandens.
Pasverkite visus ingredientus, išvardintus recepte ir sudėkite juos į dubenį. Maišykite tešlą su spiralinė maišykle 8 minutes (3 min. mažu greičiu ir 5 minutes dideliu greičiu). Tešlą palikite rūgti maždaug 15 minučių 35 °C temperatūroje. Pasverkite tešlos kepaliukus po 0,45 kg. Gautus kepaliukus palikite apytiksliai 40-50 minučių ant lentos iškilti. Tešla iškilti turi esant 30-40 °C temperatūrai ir 80 % santykiniam oro drėgnumui. Iškilusius kepaliukus sudrėkinkite ir pabarstykite sėklų mišiniu (pvz. saulėgrąžomis, sėmenimis ). Kepkite 240 °C temperatūroje apie 35 min.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


  

RUGINĖ DUONA SU SKAIDULOMIS
Sausas mišinys kepimui. Skirtas gaminti ruginę duoną su obuolių skaidulomis ir žirniais.
Išsami informacija apie produktą.
 
Sudėtis: skaidulos 21% (obuoliai, žirniai, psyllium), kvietiniai miltai, džiovintos citrinos sulčių koncentratas, ruginiai miltai, druska, sausas kviečių glitimas, kukurūzų miltai, miltų apdorojimo medžiagos (enzimai (kviečiai), askorbo rūgštis).
Dozavimas: 200 g mišinio "Ruginė duona su skaidulom", 900 g ruginių miltų (720 tipo), 100 g kvietinių miltų (750 tipo), 30 g mielių, vandens apie 470 + 570g (pirmasis skaitmuo nurodo vandens kiekį, kurį reikia įpilti į mišinį, kitas skaičius, nurodo kiek įpilta į tešlą). Į mišinį įpilti maždaug 35 °C temperatūros vandens, palikti apie 30 minučių. Minkyti tešlą apie 8 minutes mikseriu (3 min. mažu greičiu ir 5 min. dideliu greičiu), tuomet palikti fermentuotis apie 30 minučių. Padalinkite tešlą į 600 g svorio kepaliukus ir palikti juos maždaug 45 minutes esant 30-35 °C temperatūrai ir 80% drėgmei. Kepti 220-200 ºC temperatūroje apie 50 - 60 minučių. Kepalo svoris po kepimo gaunasi 500 g.
Įpakavimas:10 kg (maišas).


 

MIŠINYS DUONAI SU LABAI MAŽU GLITIMO KIEKIU
Sausas mišinys kepimui.
Išsami informacija apie produktą.

Sudėtis: kviečių krakmolas, nugriebtas pienas, cukrus, gliaudytos saulėgrąžos, linų sėmenys, sojos kruopos, druska, tirštiklis - ksantano derva.
Glitimo kiekis neviršija 60 mg / kg koncentrato.
Dozavimas: 10 kg mišinio, 0,5 kg mielių, 0,7 kg aliejaus, apie 6,9 kg vandens. Tešlą maišykite maišytuvu (vidutiniu greičiu) 5 minutės. Padalinkite tešlą į 450 g svorio kepaliukus ir palikite fermentuotis maždaug 40 minučių. Fermentacijos metu temperatūra turi būti 30-35 °C, santykinis oro drėgnumas 80%. Kepkite 200 °C temperatūroje apie 40 minučių. Kepalo svoris po kepimo gaunasi 400 g.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).




VAISINĖ DUONA
Sausas mišinys kepimui. Naudojamas kepant duoną su džiovintais arba cukruotais vaisiais. Jis taip pat gali būti naudojamas kepant duoną be vaisių, pavyzdžiui, su daug grūdų.
Išsami informacija apie produktą.

Sudėtis: kvietiniai miltai, kviečių glitimas, druska, miežių salyklo milteliai, ruginiai miltai, rūgštys (citrinų rūgštis, pieno rūgštis), natūralūs džiovintas ruginis raugas, kukurūzų miltai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - natrio diacetatas, miltų apdorojimo medžiagos (askorbo rūgštis, fermentai (kviečių)).
Dozavimas: 3 kg mišinio vaisinei duonai, 7 kg ruginių miltų (720 tipo), 3,5 kg džiovintų ar cukruotų vaisių mišinio, 0,5 kg riešutų, 3,2 kg saulėgrąžų, 1,0 kg linų sėmenų, 0,3 kg mielių, maždaug 5,0 kg vandens grūdams + 5,0 kg tešlai. Saulėgrąžas ir linų sėmenis užpilkite drungnu vandeniu ir palikite mažiausiai 1 valandai. Visus ingredientus sudėkite į dubenį. Maišykite tešlą maišytuvu apie 10 minučių (8 min lėtai ir 2 min dideliu greičiu), tuomet palikite pirminiam fermentavimuisi apie 30 minučių. Padalinkite tešlą į 600 g svorio kepaliukus ir palikite maždaug 70 minučių, esant 30-35 °C temperatūrai ir 80 % drėgnumui. Kepkite 230 °C temperatūroje apie 10 min, tada sumažinkite temperatūrą iki 210 °C ir kepkite 50 minučių. Po kepimo gaunami 500 g svorio kepalai.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 
DAUGIAGRŪDĖ DUONA
Daugiagrūdis mišinys kepimui naudojamas kepant ruginę-kvietinę duoną su dideliu kiekiu grūdų (33% miltų masės).
Išsami informacija apie produktą.
 
Sudėtis: miltai (rugiai, kviečiai), saulėgrąžos (10%), sojos (10%), skrudintas ruginis salyklas, natūrali rugių rūgštis, druska, miežių dribsniai, avižų dribsniai, rugių dribsniai, kviečiai (1,25%), kviečių glitimas, obuolių skaidulos, kukurūzų miltai, miltų apdorojimo medžiagos - askorbo rūgštis ir fermentai.
Dozavimas: 10 kg koncentrato "Daugiagrūdė duona", 0,3 kg mielių, 0,7 kg vandens. Minkyti tešlą 8 minutes (3 min. lėtai ir 5 min greitai) ir tuomet palikti fermentuotis 10 minučių. Suformuoti duonos kepalus sveriančius 0,6 kg. Suformuotus duonos kepalus palikti iškilti 40 minučių esant 35 °C temperatūrai ir 80% santykiniam oro drėgnumui. Kepkite maždaug 40 minučių 200 - 220 ° C temperatūroje. Po kepimo gaunama 500 g  sverianti duona.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).