Susisiekite su mumis: +370 676 42544

Navigacija

PRIEDAI DUONAI

PRIEDAI DUONAI AKO – POWER
Universalus tešlos pagerintojas. Skirtas baltoms duonoms, batonams, bandelėms.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kaba.
Išsami informacija apie produktą rusų kaba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Pagerintojas kvietiniams ir mišriems duonos gaminiams suteikia didesnę apimtį, pagerina minšktimo struktūrą, gaminiai ilgai išlieka švieži (2-3 dienas ilgiau), padidina tešlos elastingumą, tešla tampa patvaresnė. Tai modernus ir labai efektyvus pagerintos sudėties produktas su naujausios kartos fermentais. Naudodami šį tešlos pagerintoją iškepsite ypatingų savybių duoną.
Sudėtis: kviečių miltai, fermentai.
Dozavimas: 0,3-0,5% miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).

 

AKO – E
Universalus, didelės koncentracijos kvietinės tešlos pagerintojas. 
Išsami informacija apie produktą lietuvių kaba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Sudėtis: kviečių miltai, cukraus pudra, lecitinas E 322,  fermentas, askorbo rūgštis E 300.
Dozavimas: 0,1-0,2% miltų masės.
Įpakavimas: 7 kg (kibiras).

 

АКО 21
Birus universalus tešlos pagerintojas visų tipų kvietinei, mišriai duonai ir mieliniam pyragui.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kaba.

Dėl savo ypatingos originalios sudėties suteikia gaminiams didelę apimtį, poringumą ir gražią išvaizdą.
Sudėtis: kvietiniai miltai, emulsiklis E 472e, cukrus, sojos miltai, askorbo rūgštis E 300, fermentai.
Dozavimas: 0,3 -  0,5 % miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (maišas)

 

AKO – SEC
Ruginių miltų kepinių pagerintojas.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Sudėtis: ruginiai miltai, kviečių krakmolas, kukurūzų miltai, fermentai, askorbo rūgštis E 300.
Dozavimas: 0,5-1,0% miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).



AKO MC
Birus pagerintojas duonai skirtai skrudinimui, bandelėms skirtoms dešrainiams ir mėsainiams.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Naudodami šį pagerintoją iškepsite gaminius su minkšta vienodos spalvos plutele ir minkštu, mažai poringu minkštimu. Produktai bus didesnės apimtes.
Sudėtis: kvietiniai miltai, emulsiklis E 471, E 472e, sojos miltai, fermentai, askorbo rūgštis.
Dozavimas: 1,00% miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 
АКО CF
Pagerintojas šaldytai tešlai (kvietinei duonai).
Išsami informacija apie produktą lietuvių kaba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Modernus, aukštos kokybės pagerintojas skirtas gaminti kvietinę duoną mechaninėmis linijomis. Sudėtyje esantis salyklas pagerina duonos skonį. Pagerintojas gali būti naudojamas norint mažai apkepti duoną ir tuomet ją užšaldyti.
Sudėtis: kvietiniai miltai, gliukozė, kviečių salyklas, emulsiklis E 472e, sojos miltai, miltų apdorojimo medžiagos (askorbo rūgštis, fermentai (kviečiai)).
Dozavimas: 2,00% miltų masės.
Įpakavimas: 25 kg (maišas).


                                      
АКО FREŠ
Pagerintojas kvietiniams ir  mišriems duonos gaminiams.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kaba.

Pagerintojas gaminiams suteikia didesnę apimtį, gaminiai ilgai išlieka švieži. Tai šiuolaikiškas ir labai efektyvus pagerintojas, skirtas išlaikyti duoną šviežią 5-6 dienomis ilgiau. Tinkamai parinkta pagerinta sudėtis su naujausios kartos fermentais netik prailgina duonos šviežumo laikotarpį, bet taip pat leidžia gauti ypatingų savybių duoną. Geriausias rezultatas gaminant duoną iš kelių rūšių miltų yra gaunamas naudojant ruginius miltus (nuo 20 iki 60 %) pagal receptūrą.
Sudėtis: kvietiniai miltai, ląsteliena, kviečių glitimas, emulsiklis (lecitinas, riebalų rūgščių mono ir digliceridai), tirštiklis (karboksimetilceliuliozė), miltų apdorojimo medžiagos (askorbo rūgštis, fermentai).
Dozavimas: 1,00% miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 
АКО VULKAN
Universalus  pagerintojas.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kaba.

Universalus skystas pagerintojas įvairių tipų tešlai suteikia stabilumą, pagerina minkštimo struktūrą, gaminiai ilgai išlieka švieži. Tai aukštos kokybės universalus pagerintojas riebalų pagrindu. Naudojant šiuolaikines technologijas sukurtas aukštos kokybės stabilus produktas, kuris supaprastina gamybos procesą ir suteikia duonai tradicinį skonį ir aromatą. Kruopščiai parinkta sudėtis ir naujos kartos fermentų naudojimas suteikia galimybę pagaminti aukštos kokybės duoną.


Sudėtis: augalinis aliejus, emulsikliai (E742e, E471), miltų apdorojimo medžiagos (fermentai, askorbo rūgštis).
Dozavimas: 0,5 – 1,0% miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (kibiras).

BIOPAN-S
Sausas duonos raugas. 
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Sudėtis: ruginiai miltai, citrinos rūgštis E 330, valgomoji druska, sausas natūralus rugių raugas, pieno rūgštis E 270,  askorbo rūgštis E 300, natrio diacetatas E362.
Dozavimas:  2,0% miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 
MAMBO
Skystas miežių salyklo ekstraktas.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
 
Sudėtis: skystas skrudintų miežių salyklo ekstraktas ir miežių koncentratas.
Dozavimas: 1,0-4,0% miltų masės.
Įpakavimas: 15 kg (kanistras).


 
REGI
Birus tamsintojas duonai.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kaba.

Natūralus preparatas patamsinantis duonos minštimą, skirtas duonai pagamintai iš stambaus malimo miltų, taip pat iš šviesių miltų - ypač su įvairiomis sėklomis (pvz. sojomis arba saulėgrąžomis). Suteikia puikų skonį ir aromatą. Priklausomai nuo dozavimo duonos minkštimo spalva gali būti nuo šviesios - bėžinės iki tamsios - cinamono.


Sudėtis: skrudinti ir sumalti rugiai, cikorijos, miežiai, cukriniai runkeliai ir miežių salyklas.
Dozavimas: 0,5-1,50% miltų masės.
Įpakavimas: 10 kg (kibiras).



MIŠINYS MIELINEI TEŠLAI 10%
Mielinės tešlos koncentratas skirtas gaminti įvairių rūšių mielines bandeles.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
IIšsami informacija apie produktą lietuvių kalba.


Sudėtis: kvietiniai miltai, druska, emulsiklis - riebalų rūgščių mono ir digliceridai, gliukozė, kviečių glitimas, tirštiklis - riebalų rūgščių mono ir digliceridai, kvapiosios medžiagos, dažiklis - beta karotinas, miltų apdorojimo medžiagos (askorbo rūgštis, fermentai (kviečiai)).
Dozavimas: Mielinis pyragas - 1,0 kg mišinio mielinei tešlai 10%, 10,0 kg kvietinių miltų, 1,5 kg cukraus, 1,0 kg kiaušinių, 1,0 kg augalinio aliejaus, 0,6 kg mielių, apie 4,0 kg vandens. Mielinė bandelė - 1,0 kg mišinio mielinei tešlai 10%, 10,0 kg kvietinių miltų, 1,5 kg cukraus, 1,0 kg kiaušinių, 1,0 kg augalinio aliejaus, 0,8 kg mielių, apie 4,0 kg vandens.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).