Susisiekite su mumis: +370 676 42544

Navigacija

GAMINIAI KONDITERIJAI

KEKSIK                                                                                                                 

 Kekso tešlos mišinio koncentratas.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba

Sudėtis: kviečių miltai, cukraus pudra, emulsikliai E 472a, E 472b, tešlos kėlimo medžiagos  E 450(i), E 500(ii), tirštiklis E 415.
Dozavimas: 1000 g koncentrato "Keksik", 350 g  kiaušinių, 360 g  aliejaus arba margarino, 65 g vandens, 600 g džiovintų vaisių. Sudėti tešlos ingredientus, maišyti apie 5 minutes, tuomet sudėti džiovintus vaisius ir viską gerai sumaišyti. Tešlą supilti į pyrago skardą ir kepti apie 60-65 minutes 180-190 °C temperatūroje.

Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 
BABKA LUKSUSOWA  
Biskvitinės tešlos mišinio koncentratas.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.
Dozavimas: "Babka luksusowa" - 1000 g koncentrato, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 100 g  vandens. "Babka luksusowa" kakavinė  -  1000 g koncentrato, 40 g kakavos, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 120 g  vandens. Tešlos ingredientus sumaišykite maišytuvu mažu greičiu, tada maišykite vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilkite į atitinkamą formą iki maždaug 2/3 aukščio. Kepti 180-190 °C temperatūroje apie 55-60 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).



ŠOKOLADINIS PYRAGO MIŠINYS
Sausas mišinys biskvitinei - pyrago tešlai.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.

Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.
Dozavimas: Pagrindinis variantas - 1000 g koncentrato, 230 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 200 g  vandens. Tešlos ingredientus sumaišome maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą iki maždaug 1/3 aukščio. Kepti 180-190 °C temperatūroje apie 30-35 minutes. Šokoladinis pyragas su kriaušėmis sirupe  - 1000 g koncentrato, 230 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 200 g  vandens, 550 g kriaušių sirupe. Tešlos ingredientus sumaišome maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą iki maždaug 1/3 aukščio, ant viršaus sudėti kriaušių skilteles. Kepti 180-190 °C temperatūroje apie 35-40 minučių. Šokoladinė “Boba” - 1000 g koncentrato, 230 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 200 g  vandens, 10 g kepimo miltelių (galima ir nedėti). Tešlos ingredientus sumaišome maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą iki maždaug 2/3 aukščio. Kepti 180-190 °C temperatūroje apie 55-60 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).

 
 

YPATINGAS ŠOKOLADINIS BISKVITAS SU 18% ŠOKOLADO
Sausas mišinys biskvitinei tešlai (pyragams).
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.

Sudėtis: kvietiniai miltai, kakavos milteliai 18% (cukrus, kakavos masė, kakava), maltodekstrinas, kviečių krakmolas, modifikuotas krakmolas, kakava, tešlos kildymo medžiagos (E500, E 575), pienobaltymai, laktozė, druska, aromatas.
Dozavimas:  1000 g ,,Ypatingo šokoladinio pyrago” koncentrato, 300 g kiaušinių, 330 g aliejaus, 200-230g vandens. Tešlos ingredientai apie 3 minutes  lėtai maišomi plakikliu. Paruošta tešla dedama į kepimo formą ir kepama 35-40 minučių 170°C temperatūroje.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).




GRIETININIS BISKVITAS                                                   
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.

Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.
Dozavimas: Grietininė “boba” - 1000 g koncentrato, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 100 g vandens. Tešlos ingredientus sumaišykite maišytuvu mažu greičiu, tada maišykite vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilkite į atitinkamą formą iki maždaug 2/3 aukščio. Kepkite 190 °C temperatūroje apie 45 minutes. Grietininis pyragas su vaisiais - 1000 g koncentrato, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 100 g vandens, 850 g obuolių arba persikų, 65 g cukraus kristalų,  10 g cinamono, 45 g migdolų drožlių, 30 g. sviesto dribsnių. Tešlos ingredientus sumaišykite maišytuvu mažu greičiu, tada maišykite vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilkite į atitinkamą formą iki maždaug 1/2 aukščio. Sudėkite obuolius ar persikus, apibarstykite cukrumi ir cinamonu, uždėkite sviestą ir migdolų drožles. Kepkite 190 °C temperatūroje apie 45 minutes. Pyragas su obuoliais - 1000 g koncentrato, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 100 g vandens, 2500 g keptų obuolių, 1300 g želės. Tešlos ingredientus sumaišome maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą iki maždaug 1/2 aukščio. Kepti 190 °C temperatūroje apie 40 minučių. Iškeptą biskvitą perpjaukite į dvi dalis. Ant vienos dalies biskvito sudėkite keptus obuolius sumaišytus su vandenyje ištirpinta žele. Ant viršaus uždėkite kitą biskvito dalį. Biskvitą galite užpilti cukriniu glaistu. Paruoštą pyragą įdėkite į šaldytuvą sustingti. Trapios tešlos sausainiai - 1.0 kg mišinio,1.0 kg miltų, 0.92 kg margarino, 0.2 kg kiaušinių, 0.2 kg cukraus. Sudėkite į mišinį visus tešlos ingredientus ir išmaišykite. Tešlą plokščiu maišytuvu maišykite nedideliu greičiu apie 3 minutes. Iškočiokite tešlą iki 5 mm storio ir suformuokite sausainius. Sausainius galite patepti kiaušinių baltymais ir pabarstyti moliūgų, saulėgrąžų ar sezamo sėklomis. Kepkite 190 °C temperatūroje apie 15-20 minučių. Pusiau trapios tešlos sausainiai - 1.0 kg mišinio, 0.30 kg miltų, 0.34 kg margarino, 0.24 kg kiaušinių, 0.16 kg augalinės kilmės riebalų. Sudėkite į mišinį visus tešlos ingredientus ir išmaišykite. Tešlą plokščiu maišytuvu maišykite nedideliu greičiu apie 3 minutes. Iškočiokite tešlą iki 5 mm storio ir suformuokite sausainius. Sausainius galite patepti kiaušinių baltymais ir pabarstyti moliūgų, saulėgrąžų ar sezamo sėklomis. Kepkite 190 °C temperatūroje apie 15-20 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).




JOGURTINIS BISKVITAS
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.

Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.
Dozavimas: 1000 g koncentrato, 300 g kiaušinių, 300 g aliejaus, 200 g vandens. Tešlos ingredientus sumaišome maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą iki maždaug 1/3 aukščio. Ant viršaus galima uždėti vaisių arba kremo. Kepti 180 °C temperatūroje apie 60 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


CITRININIS BISKVITAS
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Mišinys, skirtas paruošti tešlą skirta kepti “bobas” ir citrinų skonio pyragus. Paprastas paruošimo būdas, sklandus aukštos kokybės gaminimas. Mišinys gaminiams suteikia šiltą spalvą, subtilų citrinos skonį ir aromatą, gaivumą. Naudojant šį mišinį galima kepti pyragus su vaisiais arba uogomis, džiovintais vaisiais ir riešutais, plakta grietinėle ar torto kremu.
Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, išrūgos (iš pieno), emulsikliai: E 472b, E 477, E 475, E 471, sojos miltai, tešlos kėlimo medžiagos (E 450, E 500), aromatas, citrinų milteliai (0,05%), dažiklis E 101.
Dozavimas: 1000 g citrininio mišinio, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 150 g vandens. Kepant “bobą” dar galima pridėti 50 g citrinų gabaliukų. Ingredientus iš pradžių sumaišome maišytuvu mažu greičiu, po to maišome vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Supilkite tešlą į atitinkamą formą ir kepkite 190 °C temperatūroje apie 40 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 
KARAMELINIS BISKVITAS
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsiklis E 472b, E 477, sojos miltai, tešlos kėlimo medžiagos (E 450, E 500), dažiklis - amoniako karamelė, tirštiklis E 415, druska, aromatas.
Dozavimas: 1000 g karamelinio koncentrato, 350 g  kiaušinių, 350 g aliejaus, 100 g vandens. Maišykite  5-7 minutes. Supilkite į pyrago skardą ir kepkite apie 50-60 minučių  180-190 °C temperatūroje.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 
KAVOS BISKVITAS
Sausas mišinys biskvitinei tešlai. 
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba. 
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
 
Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.
Dozavimas: 1000 g koncentrato, 350 g kiaušinių, 370 g aliejaus, 80 g vandens. Tešlos ingredientus sumaišome maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 5 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą ir kepti 180-190 °C temperatūroje apie 45 minutes.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 

APELSININIS BISKVITAS
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.  
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba. 
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.

Mišinys lengvai paruošiamas. Produktas gaunasi gražios spalvos, malonaus apelsinų skonio ir kvapo. Mišinį galima naudoti gaminant pyragus su vaisiais, džiovintais vaisiais ar riešutais.
Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.
Dozavimas: “Boba” - 1000 g mišinio, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 100 g vandens. Pyragas su vaisiais - 900 g mišinio, 100 g kvietinių miltų (tipas 500), 350 g kiaušinių, 350 g aliejaus, 100 g vandens, 480 g mandarinų ar persikų sirupe. Tešlos ingredientus sumaišome maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 3-4 minutes. Tešlą supilame į atitinkamą formą, kepame 185-190 °C temperatūroje apie 50-55 minutes.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).

 



MEDAUS BISKVITAS
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.  
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba. 
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
 
Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.
Dozavimas: 1000 g koncentrato, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 100 g vandens. Tešlos ingredientus sumaišome maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą iki maždaug 2/3 aukščio. Kepti  180-190 °C temperatūroje apie 55-60 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).

 

MIGDOLINIS BISKVITAS
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.  
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba. 
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
 
Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.
Dozavimas: 1000 g koncentrato, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 100 g vandens. Tešlos ingredientus sumaišome maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą iki maždaug 2/3 aukščio. Kepti 190 °C temperatūroje apie 55-60 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).

 

BANANINIS PYRAGO MIŠINYS
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.  
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
 
Sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.
Dozavimas: 1000 g koncentrato, 450 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 100 g vandens. Tešlos ingredientus sumaišom maišytuvu mažu greičiu, tada maišome vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą. Biskvitą kepti 180 °C temperatūroje apie 40 minučių. “Bobą” kepti 180 °C temperatūroje apie 60 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


  

KAKAVINIS KEKSAS BISKVITAS 
Sausas mišinys biskvitinei tešlai. 
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.


Sudėtis:kvietiniai miltai, cukrus, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472b, E 477, sojų miltai, tešlos kėlimo medžiagos E 450(i), E 500(ii), valgomoji druska, aromatas, dažiklis E 160a (ii), tirštiklis E 466.

Dozavimas: “Boba” - 540 g koncentrato, 100 g kvietinių miltų (tipas 500), 290 g kiaušinių masės, 240 g margarino (vietoj margarino galima naudoti 255 g aliejaus. Tokiu atveju reikia  naudoti 5 g daugiau vandens), 55 g vandens, 15 g margarino kepimo formai ištepti, 15 g miltų kepimo formai apibarstyti. Biskvitas tortui - 635 g koncentrato, 290 g kiaušinių masės, 235 g aliejaus, 60 g vandens, 15 g margarino kepimo formai ištepti, 15 g miltų kepimo formai apibarstyti. Biskvitas su vaisiais - 570 g koncentrato, 70 g kvietinių miltų (tipas 500), 290 g kiaušinių masės, 255 g margarino, 60 g vandens, 15 g margarino kepimo formai ištepti, 15 g miltų kepimo formai apibarstyti. Tešlos ingredientus maišyti maišytuvu apie 4 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą. Kepti  180-190 °C temperatūroje apie 45-50 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).

 

RUGINIAI SAUSAINIAI

Trapios tešlos mišinys. 
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.

Sudėtis: miltai (ruginiai, rugių grūdai) 46.35%, cukrus, rugių sėlenos 16%, kviečių krakmolas, laktozė (iš pieno), pieno baltymai, tešlos kildymo medžiaga (E 500), aromatas, druska.
Dozavimas: 1000 g ruginių sausainių mišinio, 400 g margarino, 100 g kiaušinių. Tešlos ingredientus maišytuvu maišykite iki vientisos masės vidutiniu greičiu apie 3 minutes. Tešlą iškočiokite, suformuokite sausainius. Kepkite 200 °C temperatūroje apie 10 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).




AVIŽINIAI SAUSAINIAI
Trapios tešlos mišinys.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.

Sudėtis:Avižiniai dribsniai, avižiniai miltai, cukrus, avižinė košė, sausas obuolių koncentratas, pieno baltymai, tešlos kildymo medžiaga (E500), aromatas.
Dozavimas: 1000 g koncentrato ,,Avižiniai sausainiai” , 240 g margarino, 170 g kiaušinių. Tešlos ingredientus plakikliu lėtai maišykite iki vientisos masės apie 3 minutes. Tešlą iškočiokite, suformuokite sausainius. Kepkite 200 °C temperatūroje apie 10 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


PAMARIO VAFLIAI

Sausas mišinys biskvitinei tešlai.  
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
 
Dozavimas: Vafliai - 1000 g koncentrato, 230 g aliejaus, apie 900 g vandens. Lietiniai - 500 g koncentrato, 500 g kvietinių miltų (tipas 500), 1000 g pieno, 40 g aliejaus, apie 800 g vandens. Tešlos ingredientus maišyti maišytuvu apie 4-6 minutes. Kepti 210-230 °C temperatūroje apie 4-5 minutes.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).

BOBUTĖS PYRAGAS SU SPELTA MILTAIS
Sausas mišinys biskvitinei tešlai iš spelta miltų.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.  
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.

 
Dozavimas: “Boba” ir biskvitas - 1000 g koncentrato, 300 g kiaušinių, 400 g aliejaus, 250 g vandens. Tešlos ingredientus sumaišom maišytuvu apie 3 minutes. Tešlą supilti į atitinkamą formą iki maždaug 2/3 aukščio. Kepti 190 °C temperatūroje apie 50 minučių. Pyragėliai - 1000 g koncentrato, 1000 g kvietinių miltų (tipas 500), 200 g kiaušinių, 920 g margarino. Tešlos ingredientus maišyti maišytuvu  apie 3 minutes. Tešlą išminkyti iki 5 mm storio ir supjaustyti i gabaliukus. Galima patepti kiaušinio baltymu ir apibarstyti sėklomis (pvz. saulėgrąžomis). Supilti į atitinkamą formą iki maždaug 2/3 aukščio. Kepti 190 °C temperatūroje apie 20 minučių.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).

 


 
BIMIX STANDART
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
 
Koncentratas “Bimix”, skirtas gaminti biskvitinę tešlą vienfaziu metodu, t.y be atskiros kiaušinių - cukraus masės aeracijos. Lyginant su tradiciniu metodu tai yra labai greita ir patikima technologija. Tešla gaunasi labai stabili ir gali būti ilgai laikoma iki kepimo. Gaminama dviejų rūšių koncentratas “Bimix” – “Standart” (skirtas tortams ir vyniotiniams) ir “Szampanki” (skirtas biskvitiniams pyragams.
Sudėtis: cukrus, kvietiniai miltai, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472a, E 472b, pieno milteliai, tešlos kėlimo medžiagos (E 450, E 500).
Dozavimas: Apvalūs lakštai - 700 g koncentrato "Bimix standart", 360 g kiaušinių, 120 g vandens. Maišykite tešlą apie 6-8 minutes. Supilkite tešlą į 26 cm skersmens torto formą ir kepkite 30 minučių 190 °C temperatūroje. Vyniotiniams - 780 g koncentrato "Bimix standart", 500 g kiaušinių, 140 g vandens. Maišykite tešlą apie 6-7 minutes. Supilkite tešlą į 40x60x1 dydžio skardą ir kepkite 7 minutes 220 °C temperatūroje.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).

 

BISKVITINIAI SAUSAINIAI
Sausas mišinys biskvitinei tešlai.  Skirtas biskvitiniams pyragams.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
 
Sudėtis: cukrus, kvietiniai miltai, kviečių krakmolas, emulsikliai E 472a, E 472b, pieno milteliai, tešlos kėlimo medžiagos (E 450, E 500).
Dozavimas: 1000 g koncentrato “Bimix Szampanki”, 750 g kiaušinių. Maišykite tešlą apie 7 minutes. Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite apie 10 minučių 200 °C temperatūroje.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).



PRANCŪZIŠKA SLUOKSNIUOTA BANDELĖ
Sausas mišinys sluoksniuotai tešlai.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba. 
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.

 
Mišinys užtikrina stabilią, aukštą gaminių kokybę iš sluoksniuotos ir pusiau sluoksniuotos tešlos.
Dozavimas: Prancūziška sluoksniuota tešla - 1000 g koncentrato, apie 580 g vandens, 600 g margarino. Maišykite tešlą apie 5 minutes. Suformuokite tešlos gabalą ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių. Tešlą padalinkite į 4x4 dalis ir po kiekvieno padalijimo brandinkite 15 minučių, po galutinio padalinimo laikykite 20 min šaltai. Tešlą uždenkite drėgnu audiniu. Suformuokite kepinius, kepkite apie 25 minutes 230 °C temperatūroje. Pusiau sluoksniuota tešla - 1000 g koncentrato, apie 550 g vandens, 80 g cukraus pudros, 30 g mielių, 400 g margarino. Maišykite tešlą apie 5 minutes, po to palikite brandintis 1,5 valandos. Iškočiokite tešlą į stačiakampį, 2/3 paviršiaus padenkite margarinu, tada tešlą padalinkite į 4x3 dalis. Po kiekvieno padalijimo tešlą palikite pastovėti 10 min, ir po galutinio padalinimo 20 min. Tešlą uždenkite drėgnu audiniu. Suformuokite gaminius, patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite  25 minutes 220 °C temperatūroje.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 

AKO MINI SPURGOS
Sausas mišinys tešlai.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą rusų kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.

Mišinys yra skirtas greitai iškepti mini spurgas su pasukų, varškės ar obuolių putėsių įdaru. Mišinio privalumai: greitas ir paprastas paruošimas, įdomi iškepto produkto forma - mažų kamuoliukų pavidalo, švelnus ir minkštas vidus, puikus skonis.
Sudėtis: augaliniai riebalai, kviečių krakmolas, išrūgos (iš pieno), modifikuotas krakmolas, kildinimo medžiaga (gliukozės sirupas, sukietinti augaliniai riebalai, emulsiklis - riebalų rūgščių mono ir digliceridai ir riebalų rūgščių mono ir digliceridai esterinti acto rūgštimi, pieno baltymai, stabilizatorius - dikalio fosfatas), tirštikliai, kepimo milteliai (dinatrio difosfatas, monokalcio fosfatas, natrio bikarbonatas), druska, laktozės (iš pieno), proteino milteliai (iš kiaušinių), kvapioji medžiaga.
Dozavimas: su pasukom - 430 g mišinio, 700 g pirmos rūšies kvietinių miltų, 70 g cukraus, 500 g kiaušinių, 100 g augalinio aliejaus, 850 g pasukų.   Iš viso 2650 g.   Su varške - 430 g mišinio, 500 g pirmos rūšies kvietinių miltų, 70 g cukraus, 500 g kiaušinių, 100 g augalinio aliejaus, 500 g varškės, 350 g vandens. Iš viso 2450 g. Su obuolių įdaru - 430 g mišinio, 500 g pirmos rūšies kvietinių miltų, 70 g cukraus, 500 g kiaušinių, 100 g augalinio aliejaus, 500 g obuolių įdaro, 300 g vandens. Iš viso 2400 g. Tešlos ingredientus sudėti  į maišytuvą ir lėtai maišyti maždaug 6 minutes. Tešlą palikti 20 minučių pastovėti. tešlą padalinti po 10 - 30 gramų svorio gabaliukus. Kepti apie 8-10 minutes 170 - 180 °C temperatūroje. Iškepus galima apibarstyti cukraus pudra. Gaminant spurgas su pasukom galima gaminiams suteikti kitokį skonį naudojant pvz. braškines pasukas, persikų ir kitas, kurios suteiks mini spurgoms kitokį skonį.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).


 

KREMAS EKSTRA
Sausas mišinys pudingo kremui. 
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
 
Kremas ”Ekstra” yra skirtas lengvai paruošti kremą, kuris gali būti naudojamas šaltas ir keptas, neprarasdamas savo savybių. Iš mišinio galima lengvai padaryti kremą, kuris gali būti naudojamas gaminant sūrio pyragus, sluoksniuotus pyragaičius, raguolius, eklerus ir spurgas. Kremas yra subtilaus vanilės skonio, jis yra atsparus aukštai temperatūrai, taip pat gali būti šaldomas. Norėdami pagerinti kremo skonį, kremą “Ekstra” galima derinti su riebalais.
Dozavimas: 4 kg mišinio / 10 kg vandens. Supilkite mišinį įtinkamą indą arba maišytuvą, įpilkite atšaldytą geriamąjį vandenį, tada maišykite apie 2 minutes kol mišinys sutirštės.
Įpakavimas: 10 kg (maišas).



BALBINA BRAŠKINĖ
Plaktos grietinėlės stabilizatorius.  
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
 
Jo dėka išplakta grietinėlė išlaiko nepakitusią struktūrą porą dienų. Grietinėlė su stabilizatoriumi yra puikus įdaras pyragams ir įvairių rūšių sausainiams. Plaktos grietinėlės stabilizatorius “Balbina” yra įvairių skonių: neutralaus, braškių, citrinų ir šokolado.
Sudėtis: cukrus, želatina (kiaulienos), modifikuotas krakmolas.
Dozavimas: 150 g stabilizatoriaus, 200 g vandens, 1000 g plaktos grietinėlės. Stabilizatorių supilti į vandenį ir maišyti rankiniu būdu apie 1 - 2 min. Tada sudėti plaktą grietinėlę ir maišyti švelniai naudojant lazdelę. Kruopščiai išmaišius, grietinėlės masė gali būti naudojama pyragams ir sausainiams užpildyti. Gaminiai su stabilizatoriumi turi būti atvėsinami šaldytuve mažiausiai vieną valandą.
Įpakavimas: kartoninė dėžutė (5 x 1 kg).
 



BALBINA CITRININĖ
Plaktos grietinėlės stabilizatorius.  
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
 
Dozavimas: Jo dėka išplakta grietinėlė išlaiko nepakitusią struktūrą porą dienų. Grietinėlė su stabilizatoriumi yra puikus įdaras pyragams ir įvairių rūšių sausainiams. Plaktos grietinėlės stabilizatorius “Balbina” yra įvairių skonių: neutralaus, braškių, citrinų ir šokolado.
Sudėtis: cukrus, želatina (kiaulienos), modifikuotas krakmolas.
Dozavimas: 150 g stabilizatoriaus, 200 g vandens, 1000 g plaktos grietinėlės. Stabilizatorių supilti į vandenį ir maišyti rankiniu būdu apie 1 - 2 min. Tada sudėti plaktą grietinėlę ir maišyti švelniai naudojant lazdelę. Kruopščiai išmaišius, grietinėlės masė gali būti naudojama pyragams ir sausainiams užpildyti. Gaminiai su stabilizatoriumi turi būti atvėsinami šaldytuve mažiausiai vieną valandą.
Įpakavimas: kartoninė dėžutė (5 x 1 kg).

 

BALBINA ŠOKOLADINĖ
Plaktos grietinėlės stabilizatorius  
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
 
Jo dėka išplakta grietinėlė išlaiko nepakitusią struktūrą porą dienų. Grietinėlė su stabilizatoriumi yra puikus įdaras pyragams ir įvairių rūšių sausainiams. Plaktos grietinėlės stabilizatorius “Balbina” yra įvairių skonių: neutralaus, braškių, citrinų ir šokolado.
Sudėtis: cukrus, želatina (kiaulienos), modifikuotas krakmolas.
Dozavimas: 150 g stabilizatoriaus, 200 g vandens, 1000 g plaktos grietinėlės. Stabilizatorių supilti į vandenį ir maišyti rankiniu būdu apie 1 - 2 min. Tada sudėti plaktą grietinėlę ir maišyti švelniai naudojant lazdelę. Kruopščiai išmaišius, grietinėlės masė gali būti naudojama pyragams ir sausainiams užpildyti. Gaminiai su stabilizatoriumi turi būti atvėsinami šaldytuve mažiausiai vieną valandą.
Įpakavimas: kartoninė dėžutė (5 x 1 kg).



BALBINA NEUTRALI
Plaktos grietinėlės stabilizatorius.
Išsami informacija apie produktą lietuvių kalba.
Išsami informacija apie produktą lenkų kalba.
 
Jo dėka išplakta grietinėlė išlaiko nepakitusią struktūrą porą dienų. Grietinėlė su stabilizatoriumi yra puikus įdaras pyragams ir įvairių rūšių sausainiams. Plaktos grietinėlės stabilizatorius “Balbina” yra įvairių skonių: neutralaus, braškių, citrinų ir šokolado.
Sudėtis: cukrus, želatina (kiaulienos), modifikuotas krakmolas.
Dozavimas: 150 g stabilizatoriaus, 200 g vandens, 1000 g plaktos grietinėlės. Stabilizatorių supilti į vandenį ir maišyti rankiniu būdu apie 1 - 2 min. Tada sudėti plaktą grietinėlę ir maišyti švelniai naudojant lazdelę. Kruopščiai išmaišius, grietinėlės masė gali būti naudojama pyragams ir sausainiams užpildyti. Gaminiai su stabilizatoriumi turi būti atvėsinami šaldytuve mažiausiai vieną valandą.
Įpakavimas: kartoninė dėžutė (5 x 1 kg).